Kun aika on… kiitos, kumarrus ja hyvästit Piirakkapäivälle

Väistämätöntä elämässä; muutokset. Kun aika on, ja nyt se on, eli jättää jäähyväiset Piirakkapäivälle. Luopua rakkaasta harrastuksesta, sillä kun aika on, se on hyväksyttävä, vaikka kuinka haikeaa tekisi.

Yhteistä taivalta kera Piirakkapäivän tuli täyteen liki kolme vuotta. Vaikka harrastustoiminta pääsi vasta taaperoikään, se sisälsi hurjan määrän opettelua ja oppimista, niin sivuston pyörittämisestä kuin luovasta kirjoittamisesta. Matkan varrelle kerääntyi valtavasti onnistumisia, itsensä ylittämisiä ja uuden oivaltamista.

Unohtamatta tietenkään herkullisia piirakoita! Reseptien kehittely ja uuden luominen olivat jännittäviä etappeja kuukaudesta toiseen. Ja lopputuloksena onkin kattava valikoima piirakoita eri tarpeisiin, suolaisista ja makeista, vegaanisista lihaisiin versioihin. Osa haastavampia näpertelyjä, toiset nopeita sekä mutkattomia arkipiirakoita.

Miksi siis on aika jättää hyvästit juuri nyt? Koska elämä vie eteenpäin, eikä menneeseen kannata takertua. Kun aika on, niin silloin täytyy luopua jostain saadakseen tilaa uudelle. Tuo uusi kuljettaa kohti lisäopintoja, eikä näin ollen enää tunnit vuorokauden tule millään riittämään kaikkeen.

Uhrauksia on tehtävä, ja olen sitä mieltä, että Piirakkapäivä ansaitsee kunniallisen lopun; hyvästit ilman hidasta hiipumista bittiunholaan. Saappaat jalassa lähdön siis. Näin ollen sivusto lakkaa toimimasta 26.8.2024 kertarysäyksellä.

Kerätkää siis talteen suosikkireseptinne, niitä ette kohta enää internetin ihmeellisestä Piirakkapäivästä löydä. Ja nauttikaa piirakasta – jos teillä on sellainen!

Kun aika on leipoa se viimeinen piirakka

Paitsi että viimeinen Piirakkapäivän piirakka ei teknisesti ottaen ole piirakka vaan torttu! Ja vieläpä helppo mansikkatorttu, tuo joka kesän odotettu klassikko! Se on vähän kuin Piirakkapäiväkin; konstailematon mutta herkullinen.

Nauttikaa tortusta, nauttikaa kesästä, nauttikaa elämästä. Kiitos, kumarrus ja ihanan piirakkaista jatkoa teille kaikille tuhansille sivustovierailijoille ja lukijoille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *