Mahdollisuuksia moneen lähtöön

Jos joskus tuntee ajautuneensa umpikujaan, on hyvä muistaa, että aina löytyy vaihtoehtoja; mahdollisuuksia ajatella sekä tehdä asioita toisin. Vaihtoehdot voivat tietenkin olla valintoja koronan ja koleran väliltä, mutta mahdollisuuksia yhtäkaikki.

Monia mahdollisuuksia liittyy oman pään sisäiseen maailmaan. Miksi tyytyä siihen, että aivosolut kulkevat päivästä toiseen rullaten samaa rataa? Tuttua ja turvallista toki, mutta kovin yksioikoista, eikä sen puoleen kovin kehittävääkään. Oman ajattelun haastaminen on virkistävää ja pitää mielen virkeänä. Rutiineja on hyvä rikkoa, etteivät aivot pölyty. Kokeile vaikka. Huomaat eron.

Mahdollisuuksien selvittäminen on sekin vaihtoehto. Miksi siis pitäisi tyytyä johonkin, mikä ei esimerkiksi tuota mitään positiivista elämään? Eikö muka ole mahdollista sanoa se ääneen ja tehdä asialle jotain sen sijaan, että jatkaisi saman latusen tallaamista kyr*ä otsassa? Vaikka tokihan aina myös mahdollisten tekojen seuraukset on otettava huomioon. Voi olla huonompi idea toteuttaa hetken mielijohteessa syntyneitä impulsseja, kuin tarkkaan harkittuja, pidemmän pohdinnan aikaansaamia peliliikkeitä. No, kumpikin vie joka tapauksessa askeleen johonkin suuntaan jatkuvan junnaamisen sijasta.

On sekin vaara olemassa, että mahdollinen muuttuu mahdottomaksi pelkotilojen takia. Ei vaan uskalla toteuttaa itseään, ottaa haastetta vastaan, vaikka tilaisuus tarjoutuisi. Ja sitten päästäänkin takaisin jossittelun maailmaan (jos-elämästä on tullut jaariteltua aiemminkin, joten eipä eksytä sinne uudestaan). Pelko pois, ja mahdollisuuksia päin!

Mahdollisuuksien löytäminen perustuu lopulta siihen, että osaa ajatella asioita eri näkökulmista, ja uskaltaa ottaa kiinni sopivasta. Turha on syyttää tutkainta, jos itse on syyllinen näköalattomuuteensa. Millaiset ovat omat mahdollisuutesi?

Monia mahdollisuuksia tarjoaa… kesäkurpitsa!!!

Kesäkurpitsa, tuo monien mahdollisuuksien kasvis, taipuu suolaisiin ja makeisiin piirakoihin vaivatta. Ja koska kotimaista versiota on vielä ollut saatavilla, niin mahdollisuus tämän monipuolisen ystävämme käyttöön kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Tällä kertaa kesäkurpitsasta muotoutui galette. Reseptivariantteja on liikkunut internetin ihmeellisessä maailmassa jo vuosikausia, ja tässä yksi lisää. Koska se nyt vaan on niin helppo ja herkullinen tuote. Oma kesäkurpitsagaletteni sai lisää ruokaisuutta kikherneistä, jotka paistuvat ihanan paahteisiksi galeten pinnalla. Suosittelen, reseptin voit noutaa täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *