Sisäinen villapaita

Koska talvi ja kylmä, on hyvä että sisäinen villapaita lämmittää. Säästää kivasti lämmityskustannuksissakin, kun voi pitää huonelämpötilan hillityissä lukemissa. Sisäinen villapaita voi tietyissä tapauksissa (vartalon muodoista riippuen) toimia oikein mukavana unikaverinakin. Siihen on iltaisin hyvä hellästi kiertää kätensä ja silitellä vaivalla muodostettua turvapalloaan.

Sisäistä villapaitaansa pystyy kerryttämään mitä moninaisimmin tavoin. Erityisen helppoa se on, jos sattuu omaamaan lahjakkaita kokki/leipurikontakteja. Kukapa herkkusuu voisi kieltäytyä testimaistajan roolista? Myös laajat työyhteisöt, joissa merkkipäiviä juhlistetaan harva se hetki, ovat oivallisia lämpökerroksen kerryttämiseen. Piisaa niitä kakkuja, pullia, keksejä sun muita hiilaripommeja.

Eikä unohtaa sovi myöskään lounasbuffetien tarjoiluja! Mikä mainio tapa turauttaa pötsinsä täpötäyteen runsailla, rasvaa tihkuvilla ylenpalttisilla syömingeillä. Loppupäivä menee toki jonkinasteisessa puolikuolleessa koomassa, mutta sisäinen villapaita saa rutkasti uusia kerrostumia.

Sisäisen villapaidan kasvattamisessa on hyvä huomioida sekin, että mitä vähemmän liikettä, sen nopeammin eristyskerrokset kertyvät. Huihai himohiihtäjät sun muut urheiluhullut! Painovoima on painovoimaa, mutta ylipaino on ylivoimaa!

Sisäiseen villapaitaan voi toki liittyä riskitekijöitäkin. Ei kannata ihan kenen tahansa seuraan lyöttäytyä, ettei mene överiksi.

Ja mikä kaikkein tärkeintä, jokainen meistä pitäköön huolen omasta sisäisestä villapaidastaan. Ei meille kuulu pätkääkään, millaisen toinen omistaa. Omaani suhtaudun mustalla huumorilla, kuten ylläolevasta tekstistä sopii päätellä. Ja on mulla sisäiset villahousutkin!

Sisäinen villapaita saa uutta ryhtiä tästä hekumallisesta piirakasta

Maistuu, sanoi testimaistaja. Nimittäin täyteläisen juustoiselle tämä kasvis-jauhelihapiirakka. Helppoa ja herkullista, muutapa ei tarvita lämmittävään lounastuokioon.

Piirakkapohjassa on käytetty sydänystävällistä margariinia, ettei suonet menisi täysin tukkoon. Toki voi on varma valinta sisäisten villapaitojen ystäville. Kasvis-jauhelihapiirakan reseptin pääset tarkastelemaan täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *