Mikäs se tämä on?

Tervetuloa viihtymään piirakoiden ja hajatelmien pariin! Reseptejä näpytellään ja ajatuksia kasataan ehjiksi lauseiksi rajallisen vapaa-ajan puitteissa.

Piirakkapäivä-sivusto sai alkunsa kaipuusta nuoruuden piirakkapäiviin; kun mummon ja mutsin kanssa väännettiin hervottomat kasat karjalanpiirakoita kerran tai pari kuussa. Näihin sessioihin liittyi olennaisena osana maailmanparantaminen (aka joutavien lätiseminen). Ne olivat hienoja aikoja. Aidot asiat ovat niitä parhaita.

Karjalanpiirakoille kaikki kunnia, mutta välillä on hyvä leipoa muutakin. Siksi tässä blogissa leivotaan suolaista ja makeaa piirakkaa, arkisista peruspiirakoista uusiin variantteihin. Joskus voi olla, että tuotekehittely kaipaa hiomista, joten palaute on aina tervetullutta!

Ja miksi sitten piirakka? Koska se on eräs ihmiskunnan parhaimmista innovaatioista, mitä tulee ruokaan. Ne sopivat lähestulkoon tilanteeseen kuin tilanteeseen, ja lisäksi niitä on nopea leipoa (ellei ala hifistelemään). Kukapa ei muka tykkäisi piirakasta?

Tästä linkistä pääsee resepteihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *